Behöver du i Karlskrona hjälp inom flyttstäd?

Behöver du i Karlskrona hjälp inom flyttstäd?

God dagens, god dagens på er alla och nu blir det ett inlägg som jag hade tänkt att skriva redan för några dagar sedan, men bättre sent än aldrig. Jag hoppas att ni haft en bra vecka och att ni nu är riktigt sugna på att få avsluta arbetsveckan med att läsa det här inlägget så här på fredagen. Jag har flyttat från Landskrona till Helsingborg för jag fick ett jobb som elektriker, och jag var inte sugen på att flyttstäda. Jag gjorde då så att jag hörde av mig till ett företag i Landskrona som utför flyttstäd, och de städade ur lägenheten så jag inte behövde tänka på något med städningen alls, och det var Ads Städgrupp som hjälpte mig. 

Det märktes tydligt att personalen var kunniga på att flyttstäda, och det är när det gäller flyttstäd i Landskrona så att de har hjälpt väldigt många personer, inklusive en god vän till mig. Det var min goda vän som tyckte att jag skulle höra av mig till Ads Städgrupp, för han berättade för mig vilken bra hjälp han hade fått av dem. Det var bra att slippa tänka på städningen. Jag kunde i stället åka runt till olika butiker och kolla in inredning som skulle passa i nya lägenheten, och det blev även en lunch på stan innan jag på eftermiddagen parkerade bilen utanför mitt nya hus, och då var det bara några kartonger kvar för Ads Städgrupp att bära upp till lägenheten och jag kunde senare börja att greja i lägenheten utan att vara slutkörd. Jag kan verkligen rekommendera det här företaget till alla er som befinner er i Landskrona och behöver hjälp med flyttstäd. 

 


Kommentarer är stängda.