Hundhår i bilen försvann efter en rekond

Hundhår i bilen försvann efter en rekond

Rekond i Kumla är vad det här inlägget kommer handla om. Jag har en bil som blev smutsig invändigt efter att jag hade hand om en hund som jag passade i en vecka. Hunden fick åka med mig i firmabilen för jag är elektriker och är ute på jobb hela dagarna och kör fram och tillbaka med bilen i Kumla med omnejd, och hunden fick ligga i baksätet. När jag lämnade tillbaka hunden till ägaren som varit på Kanarieöarna så var det mycket hundhår men även jord och skräp inne i kupén och på sätet där hunden legat, och jag hade inte tiden till att städa bilen själv då det är full rusch på jobbet minst åtta timmar om dan, så jag gjorde som så att jag åkte med bilen till CW Auto Detailing och de städade bilen invändigt så det syntes inte ett spår av hunden efteråt. Jag har eftersom jag reser i jobbet varje dag en förmåga att både äta och dricka kaffe i bilen och den blir lät smutsig. Till CW Auto Detailing har jag lämnat bilen flera gånger tidigare och jag tycker att deras personal är duktiga inom rekond i Kumla med omnejd, så jag kan lugnt säga att det är ett företag som jag har haft nytta av att vända mig till. Jag tycker det är bra att det finns ett företag att vända sig till när man behöver hjälp med rekond, och är det kanske så att även du skulle vilja få din bil fin och välstädad kan ju du också lämna bilen till dem och de vänder sig till alla som är intresserade av rekond i Kumla, Örebro, Lindesberg, Karlskoga och Arboga. 

 


Kommentarer är stängda.