Tips på en restaurang på Gotland

Tips på en restaurang på Gotland

Jag arbetar som elektriker och har egen firma. Det är fullt upp och det ska man inte klaga över. De är så mycket att göra så jag hinner sällan äta lunch på jobbet utan det blir allt som oftast en lunch i farten mellan uppdrag hos olika kunder. Jag har ätit mig igenom en och annan restaurang på Gotland och tyvärr så är flera restauranger inget vidare, jag tänker främst på sådana som serverar mat längs de större vägarna. Jag har upptäckt en för mig rätt så ny restaurang på Gotland i alla fall, och det är Mälardalens Anläggningsdyk, så nu åker jag nästan bara dit. Men å andra sidan, har jag funnit en restaurang som har så bra mat och service så finns det ingen orsak att åka och äta någon annanstans. Jag vet att det är så många som har en liknande arbetssituation som min och då behöver äta ute, och jag tycker nu att vi ska bojkotta dålig mat och ibland urusel service och så struntar vi väl i vägkrogarna, ingen nämnd med namn för man vill ju inte bli stämd för förtal, och så äter vi endast på bra restauranger. Mälardalens Anläggningsdyk AB är i mitt tycke en av de bättre restaurangerna på Gotland, och jag hade tyckt att det vore intressant att få höra vad ni tycker om denna restaurang på Gotland? Om ni inte har varit där ännu så kan jag nästan svära på att ni kommer att tycka bra om deras vällagade mat och deras kundservice, och med detta sagt är det återigen dags för mig att ge mig iväg till nästa kund så nu har jag inte tid att blogga mer, inte för tillfället i alla fall. 


Kommentarer är stängda.